Bring the nature indoors

In mood for magenta

Magenta är en färg som är starkt länkad till vår andlighet, vårt åttonde och högsta chakra. Magenta representerar universell kärlek på sin högsta nivå, den främjar medkänsla och uppmuntrar känslan av självrespekt och uppskattning för vad du har förvärvat och uppnått. Det hjälper oss att lättare släppa de tankemönster som inte är bra för oss.
Magenta balanseras med, guld, grönt och orange

Magenta is a color strongly linked to our spirituality, our eighth and highest chakra. Magenta represents the universal love at its highest level, it promotes compassion and encourages a sense of self-respect and appreciation for what you have acquired and achieved. It helps us to more easily let go of the thought patterns that are not good for us.!
Magenta is balanced, gold, green and orange.

Love

Charlotte

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.