Bring the nature indoors

Bonjour Paris and Jardin du Luxembourg

Tillbaka till mitt älskade Paris, jag är nu inne i en mycket intensiv skriv och planeringsperiod och Jardin du Luxembourg i 6e är en plats som jag ofta väljer. Med ett par gröna stolar och med upplagda fötter, så blir det en perfekt plats för skrivande,planerande och filosoferande samt att jag hinner med att drömma lite också.

Back to my beloved Paris, I am now in a very intense writing and planning period and the Jardin du Luxembourg in the 6th is a place I often choose. With a pair of green chairs and one for rest my feets, it becomes a perfect spot for writing, planning, philosophizing and I have time to dream a little too.

Love

Charlotte

DSC_0072

FullSizeRender 4

Lunch break in the garden 

DSC_0070

DSC_0068

Many green chairs

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.