Bring the nature indoors

Color is medicine

I min textilkonst och mina intuitiva färgval som jag låter förmedla genom mina golv och vägginstallationer, så spelar färgvalet en lika viktig roll i bildspråket som de figurativa valen. Där jag låter färgernas funktion inte bara verka på ytan utan mer som sändare och healers i den miljö där vävnaderna placeras.

In my textile art and my intuitive color selection that I chosen my way of expression. Conveyed through my floor and wall installations, so plays the color selection same important role as in the imagery as figurative elections. There I let the colors function, not only work on the surface but are more like transmitters and healers in the environment where the rugs are placed.

Love
Charlotte

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.