Bring the nature indoors

Maison Objet and meetups

Maison Objet i Paris är aldrig en besvikelse, från stora till små utställare presenterar alltid montrar med en hög ambitionsnivå. Det blev en trevlig eftermiddag som jag alltid har på denna mässa, sprang på min vän Lotta de Vissher VD på Maze som ställer ut för första gången på M&O och dessutom blev prisbelönt för ”Green thinking”. La Boutique Scandinave med Andreas Granqvists visade en smakfullt komponerad skandinavisk samlingsmonter. Tittade även förbi min franska vän Marie Daâge som presenterade en helt ny kollektion för säsongen som alltid fantastisk, hennes kollektion går även att beställa direkt från mig.

Maison Objet in Paris is never disappointing, from large to small exhibitors always present showcases with high ambition. It was a pleasant afternoon as always at this event, ran into my friend Lotta Vissher the CEO of Maze exhibiting for the first time at M&O and in addition was awarded for ”green thinking”. La Boutique Scandinave with Andreas Granqvist featured a nicely composed Scandinavian collection stand. And my French friend Marie Daâge who presented a completely new collection for the season and as always amazing, here collection can also be ordered directly from me.

Love

Charlotte

FullSizeRender[14] 3

FullSizeRender[15]

FullSizeRender[17]

FullSizeRender[5]

FullSizeRender[6] 2

FullSizeRender[8]

FullSizeRender[7]

FullSizeRender[9]

IMG_2350

Marie Daâge

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.