Bring the nature indoors

Aurora Borealis is a Collectors story

Efter en vecka på Nobis Hotel reser nu Aurora Borealis vidare till London.
Aurora Borealis är en kollektions berättelse som jag skapat i en kreativ samverkan med fotokonstnären Richard von Hofsten där vi tolkat ljuset från norr via en berättelse om de fyra årstiderna.                                                I kollektionen Aurora Borealis har både material och färgval tydligt fått spegla mina tankar om betydelsen av att skapa balanserande livsrum. Valet att ställa ut i en miljö som Nobis Hotel förtydligar min vision om att konkret föra in naturen i det dagliga livet, både i en publik och privat miljö.

After a week at Nobis Hotel Aurora Borealis will be traveling on to London.

Aurora Borealis is a Collectors story who I created in collaboration with photo artist Richard von Hofsten there we together interpreted the light from the north through a story about the four seasons.The collection Aurora Borealis, where both material and colour selections clearly reflect my vision of the importance for creating a balanced living space. My Choice to exhibit in the environment of Nobis Hotel clarifies my vision to constructively bring nature into our daily lives, both in the public and private environment.

Love

Charlotte

http://www.aurorabo.com

dsc_5002-as-smart-object-1-copy

Resting in water night /winter

aurora-borealis-collection-ripening-fields

Ripening fields /fall

dsc_5034-as-smart-object-1-copy

Sunflowers asleep 

aurora-borealis-at-nobis-hotel-spring

About growing light / spring

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.