Bring the nature indoors

Ayurveda a wisdom born in nature

Ayurvedans lära ger praktiska råd att utveckla vår egen självkännedom, en lära som öppnar för att bryta tidigare gränser, bortom ord och intellekt. Reflektion och visdom som hjälper till att skapa ett liv i balans och hälsa. Genom att betrakta och lära av naturen så föddes Ayurvedan, och man kan ju faktiskt se hur naturen alltid strävar mot balans och förfining, hur den självläker.

Ayurveda teaching gives practical advices to develop our own self-awareness, it opens to break the previous limits, beyond words and intellect. The reflection and wisdom to create a life of balance and health. through the contemplation of nature Ayurveda was born and we can actually see how nature always strives towards balance and refinement how it self-heals.

Love

Charlotte

indien-2013-386

Picture from north India

indien-2013-313

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.