Bring the nature indoors

Morning pray at Ganges

Varanasi är hinduernas heliga stad och den sägs vara den äldsta bebodda staden i världen. Mystiken svävar över denna plats likt dimman och röken från eldarna som brunnit här i tusentals år, hit går den sista resan för många hinduer. Vi inledde besöket till Varanasi med en morgontur på Ganges och bevittnade denna fascinerande plats ett klipp från en värld mycket långt bortom oss i väst.

 
Varanasi is the Hindu holy city said to be the oldest inhabited city in the world. The mystique flow like fog and smoke from the fires that has burned here for thousands of years, and the last trip for many Hindus. We started the visit to Varanasi with a morning boat tour on the river Ganges and witness this fascinating place a clip from a world very far beyond us in the West.

Love

Charlotte

The old man visit the brahmin for pray and karma clean

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.