Bring the nature indoors

In mood for Ayurveda

Ayurveda är sanskrit och betyder kunskap om livet, livskunskap jag vill även tillföra kunskap om dig själv, att känna sig själv på riktigt.

Ayurvedans mål är att nå total hälsa, här talar man om att kropp, själ och ande bör befinna sig i harmoni med varandra i balans. Ayurveda är både balanserande och föryngrande på alla plan, jag ser essensen av ayurveda som en livstil i ett holistiskt perspektiv för allt präglas vi av hur vi lever hur vi tänker vad vi äter,och här använder jag färger för att beskriva detta för färger balanserar och ger energi.

 

Ayurveda is a Sanskrit word meaning knowledge of life,  I also want to add knowledge about yourself, to know yourself for real. Ayurveda aims to achieve total health, it teach that the body, mind and spirit should be in harmony with each other in balance. Ayurveda is both balancing and rejuvenating at all levels, I see the essence of Ayurveda as a lifestyle in a holistic way, how we live the way we think, what we eat all has an impact on us and here I use colors to describe this for color balance and provide energy.

Love

Charlotte

 

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.