Bring the nature indoors

Paris studio for a Nomad

Jag är nu mitt i ett spännande projekt med att designa en studio till en äkta nomad. En kreativ kvinna som reser och arbetar på många platser i världen, Paris är en av dessa. Att fånga uppdragsgivarens aura för att sedan gå vidare med färg och materialval ligger alltid i fokus när jag skapar nya livsrum.

I am now in to an exciting project to design a studio for a true nomad. A creative woman traveling and working in many places in the world, and Paris is one of these. To catch the client’s aura and then proceed with the choice of colors and materials is always in focus when I create new life spaces.

Love

Charlotte

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.