Bring the nature indoors

In mood for Indigo blue

Indigo blått är stort här i vårens Paris, man ser kulören både inom mode och interiör. Indigo är den kulör jag använder återkommande i min textilkonst /design. Pigmentet Indigo är en av de äldsta i människans historia och har sitt ursprung från Indien därav namnet. Att se till färgers betydelse dess innehåll är en viktig del i utformningen av textiler och miljöer. Och att Indigo har en djupodlade koppling till människor går inte att ta miste på.

Indigo blue is big here in springtime Paris, the color is present both in fashion and interiors. Indigo is the color I use repeating in my textile art / design. The pigment Indigo is one of the oldest in human history and originated from India, hence the name. colors content is an important part in the design of textiles and environments. And that Indigo has cultivated a deep connection to people is very clear.

Kitchen photo -Richard von Hofsten

Love

Charlotte

Rug ”Leaf on water” Indigo wool

Indigo rose

Photo -Anne Nybleaus 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.