Bring the nature indoors

Brunch at Brasserie Barbés Montmartre

Brasserie Barbés är ett utmärkt ställe att äta brunch på Montmartre, restaurangen är i tre våningar komplett med en dessertbar på bottenvåningen samt en takterrass öppen under sommaren. Platsen verkar vara en favorit för alla åldrar och stilar. Servicen var vänlig och hjälpsam med att hitta ett bord antingen uppe eller nere. Maten var mycket bra och jag älskade den grillade lins tonfisksalladen, och de erbjuder även ett stort urval av fräscha juicer till.

Brasserie Barbés is a great place to eat brunch at Montmartre, the restaurant is a 3 story space complete with a dessert bar on the ground floor and a roof terrace opened during summer. The place seems to be a favorite for all ages, and styles. The food service was indeed exquisite and friendly to find a table either upstairs or downstairs. The food was great I loved the grilled tuna lentil salad, and they provides a lot of delicious fresh juices to.

Love

Charlotte

 

2 Boulevard Barbès

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.