Bring the nature indoors

Interior design and the power of living

När jag börjar att arbeta med en kund, i ett projekt som ofta innefattar att skapa ett nytt hem, arbetsplats eller förändring av en miljö. Så innefattar i min process som konsult att hitta det rätta uttrycket som överensstämmer med klientens blueprint, essensen av personen.

Färgerna jag använder blir då till mina verktyg för att nå balans i rummet, en spegel av klientens essens, att skapa ett hem eller arbetsplats till vilsamma miljöer som lugnar och är livsbejakande. Anna Charlottes ateljé erbjuder alla tänkbara möjligheter och personliga lösningar genom sina exklusivt skräddarsydda mattor och textilier.

When I start to work with a client, in a project of making a new home, workspace or other kinds of environment, my process is to find the expression of the clients blueprint, the essence of the person.

The colours I use are the tool to bring balance to the room, a mirror of the client´s spirit to turn a home and workspace into friendly retreats that are calming and life-affirming. My atelier provides a big range of facilities which includes exklusive custom made rugs and textiles.

Love

Charlotte

http://www.annacharlotte.se

 

Photo art Richard von Hofsten

Photo: Richard von Hofsten

To think we are alone in any way,shape or form defines all logic, intuitive sense or basic instinct. We are intrinsically interwoven into the very fabric of existence. To feel separate is not to be fully conscious. To know we´are connected enhances conscious awareness.”

– Zen Gardner

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.