Bring the nature indoors

Good mood rug

Hösten närmar sig och kanske nya inredningsplaner som skall sättas i verket, byta soffa måla om eller en ny matta som lyfter rummet. Många frågor kommer när man skall skapa en personlig och vacker miljö. Jag delar här lite olika interiörer där mattor skapats i Anna Charlottes Atelier. Jag jobbar i ett brett spektra med egen vävatelje, där allt är möjligt.

Autumn approaches and maybe new interior plans, change the sofa new colour or a new carpet that raises the room. Many questions come with when creating a personal and beautiful environment. I share different interiors where carpets from Anna Charlotte atelier are created. I work in a wide spectrum with my own rug studio, where all is possible.

Love

Charlotte

More at

http://www.annacharlotte.se

 

Design Roselines

Customized rug in Bamboo silk

Design Rose

Design Kundalini in classic

 

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.