Bring the nature indoors

POWERWOMEN

Nätverket Smarting – Moving People – är skapat och drivs av Maria Forssén och Marie Drotte två riktiga powerwomen som bär på ett starkt driv till att skapa goda förutsättningar för kvinnors nätverkande och företagsbyggande.

Något som verkligen har manifesterats genom Smarting, som nu inför julen kommer att lansera sin egen web-shop – Smarting Show & Shop.

Arbetet pågår för fullt och under gårdagen spelades catwalken in på Studio Palmklint där flertalet modemärken mixades med fantastiska smycken och bijouterier. Allt under ledning av Maria Forsséns säkra hand.

Jag deltog med min Bespoke collection som tagits fram endast för detta tillfälle. Bestående av bl.a. indigofärgat vintagelinne och sammetskuddar, som sammanlänkats med delar av kollektionen Aurora Borealis vintertema där mattan och golvkudde ”Water in resting” ingår.

To be cont,.

Love

Anna Charlotte

 

We made it,.

 

 

Anna Charlotte is a Swedish textile artist with more than 25 years experience in the textile world. She is based with her Atelier in Stockholm & Paris. Her great interest in Eastern wisdom philosophy attracted her to the Indian medicine Ayurveda which she studied and obtained a degree in. This combined her overall thoughts and philosophy of life which she now teaches and lectures about, everything under its own composition called the language of colors, Word of Color.

Contact: [email protected]

 

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.