Bring the nature indoors

Great Women Networkning

Jag är med i ett fantastiskt inspirerande kvinnonätverk fyllt av superproffsiga och kreativa kvinnor. Smarting startades av superduon Maria Forssén och Marie Ericsson Drotte.

Initiativet är att stärka kvinnors företagande genom utbyte av kunskap och erfarenhet mellan varandra. Ett fantastiskt fint initiativ som jag verkligen vill lyfta fram och supporta på alla sätt jag kan.

En av mina favoriter är Designern Maria Sjödin.

Jag kan verkligen intyga att jag nypt hårt i många av hennes skapelser den långa sidenkjolen är min absoluta favorit men även den transparenta toppen är så vacker., för här pratar vi svensk toppdesign.

Mer av Maria Sjödins senaste kollektion hittar ni via Smarting Show & Shop samt en personlig intervju med designern.

Love

Anna Charlotte

 

NOIR – Casual Couture i Stockholm
Möt modedesigner Maria Sjödin och se hennes nya spännande kollektion NOIR. Maria Sjödin är en av våra utvalda designers i Smarting Show & Shop. 

Kollektionen NOIR är casual couture, stort mode direkt från hennes atelje i midsommarkransen i Stockholm. Hon har skapat en baskollektion helt i svarta toner och naturliga material med en avskalad design där fokus ligger på passform och genomtänkte detaljer. Plaggen passar såväl i ett hektistk bussinessliv som på galor.

Kolla in filmen med NOIR och läs intervju med aktuella fashiondesigner Maria Sjödin här.

Shoppa de fina plaggen NOIR här.

Med Smarting Show & Shop vänder vi oss till den medvetna kvinnan som vill ha inspiration, upplevelse och produkter med det där lilla extra. Det gör vi genom att lyfta spännande, svenska designers och varumärken med fokus på hållbarhet och medvetenhet såväl i produktion som design.

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.