Bring the nature indoors

5G My Concern

Besökte demonstrationen mot 5G som hölls i går på Sergels torg organiserad av www.Strålskyddstiftelsen.se och gästades av talare Professor Rainer Nyberg, FN anställda visselblåsaren Claire Edwards, Cancerläkaren och forskaren Lennart Hardell mm. Enligt 229 forskare och läkare leder 5G till massiv ökning av påtvingad skadlig mikrovågsstrålning som kan befaras orsaka allvarliga konsekvenser för hälsa och allt levande i vår miljö.

Jag är själv mycket bekymrad över den trådlösa teknikens, obehindrade utveckling framförallt efter att ha läst och tagit del av dagsaktuell forskning där den trådlösa teknikens strålning och bevisade skadeverkan tydligt redovisas.

Bakom denna skadliga utveckling så vilar mycket starka ekonomiska intressen, i den offentliga debatten som varit mycket återhållsam så har företagskonsulter i avsaknad av medicinsk expertis uttalat sig utan att ifrågasättas om denna tekniks dokumenterade hälsofara.

Jag har valt att göra detta blogginlägg för att jag först och främst vill kunna sova lite bättre om nätterna, samt att jag förhoppningsvis kan så ett frö till ett uppvaknade kring dessa livsviktiga frågor.

Jag är inte någon expert på detta område utan drivs av passionen att skapa mer medvetenhet kring betydelsen av hälsosamma – friska och naturliga miljöer – utan hög strålning eller annan toxin påverkan.

Vi lever i en demokrati och vi har en miljölagstiftning som verkligen bör användas här. För vem bestämmer egentligen över våra liv och vår hälsa? Jag är inte tillfrågad – och vill inte leva i miljö där hälsovådlig strålning kan skada både min och mina närståendes hälsa.

Den osynliga strålningen

En kort sammanfattning Frekvensnivån är enormt mycket högre än 3G/4G – 5G – G står för generation

4G- ca 2,4 – 5 GHz

5G – ca 24-90 GHz, med möjlighet upp till 300 GHz

5G är en teknik som även används som militärvapen, för att skingra folkmassor och är ett mycket sofistikerat övervakningssystem.

Symtom & risker

Sömnsvårigheter, huvudvärk, yrsel, minnes och koncentrationsproblem,hjärtarytmer, stresskänsla, utmattning, depression och sköldkörtelrubbningar, cancer. Orsaken är att strålningen påverkar det centrala nervsystemets funktion. Man har även konstaterat i flera forskningsrapporter påverkan på  insekters (Bin)orienteringsförmåga, beteende och reproduktion, fåglars orienteringsförmåga och växters metabola hälsa genom bildande av fria radikaler kan leda till minskad tillväxt.

Jag har själv märkt av symtom som yrsel, illamående, och tryck mot huvudet, när jag befinner mig i centrala Stockholm, dessa symtom blev mer tydlig hos mig under hösten 2018 vilket indikerar att strålningen ökat och som jag även fått bekräftat via mätningar som gjorts i Stockholms innerstad.

Vad är en Smart city ?

Den drivande agendan som ligger bakom den uppenbara brådskan att rulla ut denna teknik är verkställandet av Smart citys. Dessa Smart citys som kanske låter modernt och spännande och som enligt reklamen ska göra våra liv enklare med hjälp av självtänkande köksmaskiner, självkörande bilar, robotar mm. Kräver en anslutning till 5G och jag vågar påstå att denna framtidsvision inte är så häftig och gynnande för oss människor som det kanske låter.

Att skydda sig

Sov inte med mobilen – eller ställ den på flygplansläge

Stäng av Wi-fi på natten

Stäng på flygplansläge när mobilen ligger i fickan

Minska på all trådlös teknik i din närmiljö

Naturen – Naturen – Naturen  ,,, Jag använder mig dagligen av naturliga aromaoljor – och kristaller som skydd. Stärk immunförsvaret ät mycket grön och vitaminrik mat.

Love

Charlotte

Länkar och källor:

UN Staff Member Claire Edwards Speaks Out ! – 5G Is War on Humanity

http:/https://www.stralskyddsstiftelsen.se

http:/https://eloverkanslig.org/lennars-hardell-intervju/

http:/https://lennarthardell.wordpress.com

http:/https://whatis5g.info/about-5g-iot/

http:/https://www.vagbrytaren.org/insektsdoden2-debattartikel.pdf

4 Kommentarer

Hej Charlotte! Blir så glad och tacksam att du skrivit om detta! Mitt namn är Kia Katarina Hollbrink och jag är grundare av facebookgrupen: ”WIFI STRÅLNING HÄLSORISKER STOPPA 5G”. Jag startade gruppen tillsammans med min dotter för över sex år sedan och då hette den ”SKYDDA VÅRA BARN MOT ELECTROSMOGEN”. Har ett nära samarbete med Strålskyddsstiftelsen och Mona Nilsson. Det har varit tuffa år med blod svett och tårar men också mycket hopp och fantastiska möten med människor. Mäter mikrovågsstrålningen i Stockholm hos människor som mår dåligt och misstänker att dom har hög strålning i sitt hem. Mainstreammedia är tyst locket på och vår Strålsäkerhetsmyndighet SSM följer inte EU rådet kraftfulla rekommendation. Här är gruppen: https://www.facebook.com/groups/408666892574591/ Mvh Kia Katarina Hollbrink

Svara

Tack Katarina för ditt outtröttliga arbete du gör en viktig insats för livet 😉

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.