Anna D

Waisted

Waisted – men alltså gud vilken bra grej jag hittade idag. Ett korsett inspirerat skärp som kan användas till massor av plagg man redan har i garderoben. Perfekt att sätta det utanpå vad som helst om man vill ha en lite mer feminin look på tex en basskjorta, en t-shirt eller en klänning. Anyway, det finns säkert ännu fler användningsområden men idag matchade jag den men en vit skjorta. Inte så jobbigt att andas som man kan tro heller eftersom det är lite stretchigt. Köpte skärpet här och måste säga att det var en väldigt liten investering för något som kan användas till så mycket. Fler varianter från samma ställe längre ner.

Found this belt a couple of days ago and it’s the perfect accessory that updates so many items in my closet. Great to wear over a basic shirt, a T-shirt or a dress. You can probably find even more ways to wear it but today a had it over a white shirt. It’s quite stretchy so you can also breath in it which is good. Bought the belt here and it’s a really small investment for something so useable. More options from same place below.

 

The stretchy belt that i got

 

White belt with eyelets

 

same one in black

Red can be nice too

 

2 Kommentarer

Thanks for a marvelous posting! I actually enjoyed reading it,
you’re a great author.I will make sure to bookmark your blog and
may come back from now on. I want to encourage that you continue your great work,
have a nice day!

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.