Anna D

The red stripe

Det finns en tid varje vår när jag bara måste skaffa mig en ny rand. Det är något med ränder som alltid känns fräscht och tidlöst oavsett om det är på en skjorta eller en T-shirt. Oftast blir det en blå/vit historia men i vår kände jag för att gå helt bananas och köpa en röd/vit rand.  Den här skjortan hittade jag på Monki och den är egentligen lite för bakelse-aktig för mig men jag gillade randen så den fick följa med hem ändå. Valde en större storlek och drog ner den över axlarna så kändes den genast lite coolare. Sen har jag suttit här och försökt hitta lite andra köpförslag på rödvita randiga skjortor till rimliga priser men det var inte så lätt.  Så mitt tips är att leta lite på herr avdelningar efter kap. En oversizad herrskjorta till favoritjeansen blir en superfin outfit i vår.

There comes a time every spring when I crave a new stripe. A stripe for spring always feels fresh and timeless. Normaly I go for the blue and white versions but this year I went completely bananas and got myself a red and white shirt. This one from Monki is a bit to cute for me but buying it in a bigger size and pulling it over my shoulders made it work. More of a challenge was finding buying tips at a reasonable pricelevel. So i suggest to look at mens shirts since an oversized shirt with your favorite jeans makes a great outfit for spring.

Shirt from Monki, jeans vintage Levis 501, old shoes from Zara.

 

Follow me om instagram @andan1

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.