Anna D

Pink match

Pink match – Har funderat lite på hur jag ska matcha mina nya rosa plagg på bästa sätt. Det är nog inte bara jag som har mycket svart i garderoben men kombon svart och rosa känns lite för 80-tals hård. Vitt kanske är fint fast det känns inte helt hundra så här tidigt på våren. Men jag har kommit fram till två mixar som jag gillar. Antingen rosa tillsammans med en neutral typ camel eller grått som blir en fin vardagskombo. Eller så väljer man att sticka ut lite och mixar rosa med en stark färg som rött eller en annan rosa. Här blev det röda skor men man kan faktiskt vara lite roligare och matcha hela outfiten om man vill.

I have been thinking about how to match my new pink garments for spring. Mixing it with all the the black in my closet feels a bit to sharp and 80:s for me. White can be ok but it’s not perfect either for early spring. So I have come to the conclusion that I have two ways to go. Either a soft mix with neutral colors or the opposite. Pink with a clashing color like red or another pink. Here with red shoes but you can be a bit more daring than me and go for the full outfit.

 

Pink jeans from H&M Trend

 

Pink and red – lovely color mix from Attico

4 Kommentarer

🙂 kram

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.