Anna D

Easter fix

Nu har jag gjort en liten quick fix för påsken hemma. Hittade de här fina fjäderäggen på Trädgårdsmässan i veckan. Sen blandade jag lite påskliljor och tussilago i en vas. Egentligen gillar jag inte gula blommor men yolo, det är ju bara påsk en gång om året. Påskriset fick däremot en lite mer otraditionell färg som passar bra i min favorithörna hemma. Nu är det bara påskgodiset som saknas.

Today I did a little quick easter fix at home. Found the feather eggs at the Garden fair in Stockholm earlier this week and I really like them. I’m not so carzy about yellow flowers but since it’s only easter once a year I got some traditional daffodils and mixed them with coldsfoot. The feather colors on the twigs are nicer and work great in my favorite corner of the house. Now I’m just missing all the candy.

Wooden hand from HAY and the glass vase from H&M Home

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.