Anna D

Florals

”Florals? For spring? Groundbreaking”. Måste vara ett av de bästa film citaten ever (The Devil wears Prada) . Med det sagt så är det bara att konstatera att jag inte den första som går och skaffar mig något blommigt till våren. Faktum är att jag precis köpt en annan blommig klänning men den här var så snygg så jag bara behövde den också. Med någon slags krås grej i halsen och en väldigt hög slit blir den lite 70-tals dekadent. Ett par svarta strumpbyxor till var ett måste annars hade det blivit alldeles för mycket bleka vinterben. Så nu känner jag mig lite redo för en påskmiddag eller något annat trevligt.

”Florals? For spring? Groundbreaking”. One of the best film quotes ever (The Devil wears Prada). With that said I can just come to the conclusion that I’m not the first to buy a flower print for spring. Actually I already got a really nice floraldress a couple of weeks ago but this one was so great I decided I needed it too. With some kind of frill choker and a really high slit it has a slightly decadent 70’s vibe. The high slit made the black tights compulsory and now I’m ready for a nice easter dinner.

Dress from &otherstories

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.