Anna D

Forever styles

Jag tror alla människor äger ett minst ett par sneakers, vissa känns gamla efter ett tag men det finns modeller som verkar hålla forever. Jag är så imponerad av de sneakers som fortfande säljs och sett likadana ut i typ 50 år. Ok, rent funktionellt har ju utvecklingen gått framåt sen 60-talet. Ingen spelar väl tennis i ett par Stan Smith längre, men som street sko är den fortfarande perfekt till vad som helst. Mina 6 bästa ser du längre ner men det går i perioder vilken som är favoriten. Det var länge sen jag hade mina Converse medans jag använt mina Adidas Superstars en miljon gånger de senaste åren. Nu i vår blev det en ny klassiker – Adidas Gazelle både till mig själv och dottern. Jag är övertygad om att skorna kommer att hålla ett tag, inte lika säker på jeansen…

I think everybody owns a pair of sneakers. So if there is anything you can label as forever style it must be all the iconic sneakers that were designed like 50 years ago.  I am so impressed that they still are so relevant. Ok, maybe no one plays tennis in a pair of Stan Smiths anymore but we are so many that love to buy a new pair and wear as a street shoe with everything. Sure there are times when I’m not super excited over all of them, like I realise that i havn’t used my Converse in som time. On the other hand I think I used my Addidas Superstars like one miljon times in the past years. Now my latest addition is a pair of Adidas Gazelle for both me and my daughter. I’m totally  convinced that they will last for a while, not so sure about the jeans though.

Jeans from Cheap Monday, my jacket from Hunky Dory

 

Adidas Gazelle

 

Matcy matchy

 

Happy in our new sneakers

MY TOP 6 ICONS

Adidas Gazelle (maybe I should have gotten green? they are amazing)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.