Anna D

My summer crush

Varje sommar blir jag nykär i Vanessa Brunos Cabas Tote. Det började för många år sen med några franska sommar vänner till familjen som alltid var så coola och chica med sina Vanessa Bruno totes och bikinis från Etro. Sen dess har det varit en återkommande sommar crush och jag har väskan i canvas och linne och massor av färger. Jag tycker den här väskan är den perfekta blandningen av avslappnad sommarstil och ändå lite glammig med sina paljetthandtag. I år är det ju strandväskan som gäller både i stan och på semestern och jag klickade precis hem strå varianten. Den är sååå fin och nu är jag nykär igen. Längtar tills den kommer hem för då ska jag använda den direkt även om det snöar.

Every summer the past years I’ve had a crush on Vanessa Bruno’s Cabas Tote. This love started many years ago with some french family friends that we see every summer, always looking so chic with their Vanessa Bruno bags and Etro bikinis. I love this bag because it’s so effortless with the rough qualities and still chic with the sequined handles. I have this bag in canvas and linen and several different colors. This year I’m going for the raffia version, I just clicked it home and I can’t wait to use it even if it´s still snowing.

 

 

 

 

 

 

 

Large linen and sequins Cabas bag

 

Baby canvas and sequins cabas – the party version

 

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.