Anna D

On track

Good news för alla som gillar att sätta på sig något bekvämt. Track pantsen lever vidare och det går hur bra som helst att ha dem offentligt. Nyckeln är att mixa dem med något dressat som en blazer, en skjorta, ett par klackar eller platta slip-ins. Mixa med något som inte är så sportigt helt enkelt. De här byxorna var så hysteriskt röda att kändes bäst att matcha med lite mindre färg upptill. Skorna däremot fick bli i färg, coola men jag kan erkänna att de inte är riktigt lika bekväma som byxorna.

Fler trackpants hittar du längre ner.

Good news for everyone that values comfort. The trackpants are still relevant and can definately be worn in public. The key is to match them with something more dressy like a blazer or a shirt and a pair of smart shoes. The color of these pants was so loud that i chose to match them with a dark blazer. The shoes on the other hand felt good with some color, cool but not as comfortable as the pants though.

More track pants below

My trackpants Weekday, shoes from Zara and blazer from Hunky Dory (last season)

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.