Anna D

The Gingham check

Vårväder och gingham rutor är ofta en bra idé. I år har de snabbaste kedjorna (Zara och H&M) plockat upp den klassiska rutan medan de långsammare kedjorna (inga namn nämnda) matar på med förra årets toppar i skjortränder. Anyway, jag gillar gingham och häromdagen hittade jag en blus med nämnda ruta och en fin ärm. Som allting i min värld passar det så bra med jeans men är man lite roligare är det också fint att blanda med ett annat print. Oavsett hur man bär det är gingham en av sommarens säkra kort.

Mer varianter längre ner.

Spring and gingham is often a good idea. The quickest brands on high street are already on top of this classic check while the slower brands just started pumping out striped shirt-tops. Anyway, I always liked gingham so I got myself this blouse and as everything in my world it works great with denim. If you’re a bit more fun than me it’s also supernice to mix the check with another print. Either way will work great this summer. More gingham below.

My blouse is from H&M Trend

 

 

Cropped top from Zara

 

 

Asymetric dress from H&M Trend

 

Dress from Zara

 

 

Bikini from H&M Trend

 

Pants from Zara

 

Shoes from Zara

You should also read

The elevated Army jacket

Summer Pants

Follow me on Instagram andan1

1 kommentar

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.