Anna D

Oh Gabrielle!

Alltså jag orkar inte med Chanels nya väsklinje Gabrielle! Det är den första stora linjen Chanel lanserat sen 2011 års Boy väskor och då slutade det med att jag övertrasserade kontot för att få lyckan att äga en egen. Men så här i efterhand kan jag ändå säga att det var ett bra köp och  ”cost per use” har inte alls blivit hög eftersom jag fortfarande använder den. Men som sagt nu har Gabrielle linjen kommit och jag är så kär i Boho modellen. Väskan är inspirerad av en kikarväska med en hård botten och mjuk quiltat skinn upptill. Storleken på medium modellen är perfekt för att alla min behov ska rymmas i den och de justerbara kedjorna gör att den kan bäras på flera olika sätt. En ny klassiker helt enkelt och kanske värd att spräcka sin budget för? Har en känsla av att cost per use skulle bli riktigt låg i så fall.

I really can’t handle the fact that Chanel has released the Gabrielle line! It’s the brands first major line since the Boy was released in 2011 and that ended up with me going way over my budget to get one of my own. But looking at it now it was a realy good buy and cost per use has been low since I still use it. Anyway, now Gabrielle is here and I’m in love with the Boho model which is inspired by binocular cases with a rigid bottom and a soft quilted upper part. The medium size is perfect to fit all my needs and the adjustable chain straps makes it versatile and possible to wear in several ways. A new classic and maybe worth braking my budget for? If i do I’m sure cost per use is going to be even lower this time.

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.