Anna D

The Versatile Kimono

En kimono kan användas på så många olika sätt tex till jeans, över en baddräkt eller bara som klänning med ett skärp i midjan. I butik finns det massor av kimonos just nu med fina färgglada print och jag fick såklart beslutsångest och valde till slut en lite mer diskret svart. Men det känns som ett bra val och jag kommer såklart att använda den till mina jeans. Men min favorit är ändå att som klänning i sommar. Här valde jag den med klackar men med ett par platta sandaler blir de en perfekt klänning att känna sig fin i till vardags.

A kimono is good because it’s so versatile, wear it with your jeans, over a swimsuit or on it’s own as a dress. Print is kind of key for a kimono but I just got so confused with all the nice colorful prints so I ended up with a more toned down black one. For sure I’ll use it with my denim but my favorite is to wear it as a dress. With flats it’s the perfect everyday dress for summer.

Kimono from Zara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.