Anna D

The Elevated Armyjacket

Jag vet inte om det bara är jag men har man inte en tendens att köpa samma sak om och om igen? Ett bra exempel för mig är militärjackor, jag har hur många som helst.  Fast jag har aldrig haft någon med fjädrar förut. Man kan tycka att det är lite väl hitti-på och egentligen gillar jag original modellerna bäst. Men jag tyckte ändå att fjäderdetaljen var så cool. Min stil är inte att matcha den här outfiten med en kavaj (om jag inte skulle jobba i en reception eller något) det blir för damigt för mig. Men med jackan blev det en perfekt kontrast till den mer dressade kjolen och taxklackarna. Det finns helt enkelt alltid en bra anledning att köpa en militärjacka.

I don’t know about you but I have a tendecy to buy the same thing over and over. One good exampel is the army jacket. I don’t know how many I bought over the years but one thing is for sure: I never had one with feathers. I wouldn’t  wear this outfit with a blazer, if I didn’t work in as a hostess or something, but with this jacket the outfit works as a great contrast to the dressed look. So I guess there is always a good reason to get another Army jacket.

Jacket and shoes – Zara, bag Chanel, old skirt from andotherstories

 

5 Kommentarer

Snyggt!

Svara

  1. […] The Elevated Armyjacket […]

  2. […] The elevated Army jacket […]

  3. […] The elevated Army Jacket […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.