Anna D

Easy Pieces

Beach 2017 är alldeles runt hörnet och är du inte i form nu så är det tyvärr försent. Nej jag skojar såklart bara – alla är fina som de är. Men oavsett hur man ser ut så är det dags att införskaffa sig lite nya badkläder. Letar man efter något mer minimalistiskt kan man hitta mycket fint på COS och Weekday. Cleana modeller och skärningar till väldigt bra priser. Perfekt att köpa upp sig på flera pieces som kan mixas efter tycke och smak. Här nere ser du mina favoriter.

Beach 2017 is just around the corner and if you’re not in shape now I’m afraid it’s too late. Just kidding, everbody is beautiful as they are. But regardless of your size it’s high time to get some new swimwear. If you’re looking for something more minimalistic you should check out COS or Weekday where you can find nice and easy pieces at really good prices.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pic from COS

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.