Anna D

It’s a Wrap

Jag vågar nog säga att i princip alla passar i en wrapklänning. Det är ett plagg som fungerar för alla kroppstyper och de flesta stilar. Jag är en sån som helst bär klänning på sommaren när det är som enklast. Men eftersom våren aldrig verkar komma till Stockholm är det bara att gilla läget och köra lager på lager. Här blev det jeans och kavaj med ett litet desperat vårinslag av stråväska och sandaletter. Men det är ju en av fördelarna med den här klänningen, det finns massor av sätt att matcha den på och om det blir varmt någon gång så kommer den att fungera precis lika bra bara som den är. Mer wrapklänningar längre ner.

The wrap dress is the most versatile dress you can get. Works on every body type and almost every style. Ther are so many ways to style the wrap dress and since spring has decided not to ever arrive in Stockholm I had to layer it. But I also added some desperate summer accessories. Now I’m just waiting until I can wear it as it is. More wrapdresses below

 

Shoes from Chloe

My wrapdress from H&M trend comes in a blue stripe too

 

Assymetric cotton shirtdress from Jacquemus at Net a Porter

 

Not exactly a wrap but e very cute poplin shirtdress from Maje

 

 

1 kommentar

Ohh så snyggt. Den randiga från H&M kanske vore något för mig. Väskan också. Kram

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.