Anna D

40 – Love

Tennis är något av det bästa jag vet, herregud vad kul och svårt det är! Tyvärr började jag spela sent i livet och kommer aldrig att bli något proffs. Men det kanske är just därför jag blivit helt besatt på äldre dar och spelar så ofta jag kan. Jag inbillar mig att de som är riktigt bra på tennis måste vara lyckliga jämt. Det kanske inte stämmer men i helgen var iallafall jag lycklig när jag var i Båstad och fick spela så mycket att jag tennis knappt kunde gå till slut. Båstad är en fin liten tennisstad och Hotell Skansen som vi bodde på kan jag verkligen rekommendera. Perfekt läge vid havet, fräscht boende, god mat och nära till tennisbanorna. Ett ställe för en bättre helg helt enkelt.

I love tennis so much even if it’s really difficult and I will never become a pro. Starting with this sport late in life is probably why I’m so obsessed and play whenever i get the chance. So going on a tennis weekend is my idea of a great time. This time we went to Båstad which is a nice little town in the south of Sweden. We stayed at Hotell Skansen which has the perfect location close to the sea and the tenniscourts. The setting, good food and nice rooms makes it a place for a better weekend. 

Kallbadhuset in Båstad

Spring in Båstad

The Center court

Me and some tennis friends

The spa pool (mainly used by couples on romantic weekend)

Well needed After tennis massage.

Hotell Skansen

Hi from Skåne

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.