Anna D

Quick stop in Amsterdam

Amsterdam måste vara en av de mysigaste städerna i Europa. Jag älskar kanalerna, de fina tegelhusen, mysiga restaurangerna och butikerna. Dessutom verkar Holland vunnit det genetiska lotteriet, såå mycket snygga människor att titta på. Den här gången blev det en quick stop med jobbet men vi hann med en trevlig middag och några fina butiker. Hade tänkt att ta en outfit bild också men jag glömde min väska med kläderna på Arlanda (hur korkad får man bli?) så det blev tyvärr inget med det. Får helt enkelt hoppas att jag kommer tillbaka snart. 

Amsterdam is one of the nicest cities in Europe. I love the town houses, nice restaurants and lovely stores. A lot of beautiful people to watch in Amsterdam too. This time it was a quick stop for work but we had time to visit some nice stores and a lovely dinner ”al fresco”. I was planning on a getting an outfit pic too but I left my bag at the airport so no outfits this time. Just hope that i’ll be back soon.

Breakfast meeting

Focus

 

Deco on a houseboat

 

Bread of the week

Rika – a nice Dutch brand

Lunch by the water

And all the lovely flowers

1 kommentar

Mysigt, måste åka dit. Kram

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.