Anna D

The little Jacket

Veckans tips är en liten jacka som kan användas till allt. Den här är från Zara och nu när det äntligen börjat bli lite varmt har jag haft den som ytterplagg hela veckan. Drömmen vore The Little Black Jacket från Chanel men den får nog vänta ett tag och jag är lika glad för det, särskilt idag när jag kunde ha min budgetvariant till shorts.

Tip of the week is to get a little jacket that you can wear with everything. This one is from Zara and I’ve worn it all week as an outdoor jacket. The dream is The Little Black Jacket from Chanel but that will have to wait a while. Nevertheless I’m happy with my budget version, especially today when I could wear it with shorts.

 

Jacket from Zara

Halfday denim shorts from Weekday 300 SEK

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.