Anna D

Scent of Summer

‎Dofter är så personligt och i princip omöjliga att beskriva i text. Men jag använder gärna olika dofter vid olika tillfällen och till sommaren vill jag ha en riktig sommarparfym. Något som doftar sand, hav och sololja, typ. Häromdagen hittade jag precis en sån doft: Ultimate Beach Day från Clean. Den är såå underbar och ger semester vibbar direkt, helt klart sommarens favorit.

A scent is really personal and impossible to capture in writing. But I like to change scents depending on occasion. For summer I want a real holiday scent and the other day I found the perfect one: Ultimate Beach Day from Clean. I absolutely adore it and it’s already a summer favorite. 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.