Anna D

Summer Blues

Det här är värsta klyschan, jag veet, men jag älskar slitna jeans och en feminin top. Det är en look som jag alltid vill ha på sommaren och gärna i min favoritfärg – blått. Eftersom jag är helt inne på guldiga accessoarer just nu så matchar jag gärna detta med mina nya guldskor. Både skorna och toppen inköptes till kalas men de fungerar alldeles utmärkt till en vardagslook som den här också.

Maybe it’s a cliche but I just love wearing my favorite jeans with a feminine top, and I don’t mind if the top is blue since that’s one of my favorite colors. Since I’m completely in to gold accessories for the moment I love to match it with my new gold shoes. I got the top and the shoes for party occasions but they work just as well for an everyday outfit like this. 

 

Top from Zara

Old jeans from H&M

Once again my everyday summer bag (with gold handles) from Vanessa Bruno

Shoes from Zara

You should also read

Going for Gold

The elevated Army Jacket

Follow me on Instagram @andan1

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.