Anna D

New Frills

Frillar och volanger är inget nytt men jag gillar det fortfarande och just nu är det kjolen som är favoriten. Den här svarta köpte jag igår och det kändes så bra med något obroderat i svart. En skön kontrast mot Ibiza/boho stilen som annars finns i varannan butik i Palma. Tänker också att kjolen borde funka när jag kommer hem igen? Typ en enkel kjol men med något extra som passar tex till boots. För övrigt köpte jag en frillskjorta också, men den tar vi senare eftersom jag skulle dö av värmeslag om jag satte på mig den nu (37 grader idag)

Frills have been around for a while and I still like them, especially on skirts. I got this black one the other day and it felt so good to buy something black and crisp as a contrast to the Ibiza/boho style that’s  everywhere on Mallorca.  I believe this skirt can work at home too, easy style with something extra. By the way, I also got a nice frill shirt but that I’ll  have to wear later since it’s too crazy warm to even think about it right now (37 celsius today). 

Skirt and slippers from Zara, mini straw bag from tourist shop

You should also read

The travel dress

The polka dot

Mix and match

Follow me on Instagram @andan1

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.