Anna D

The slipdress

Det finns massor av sätt att styla en slipklänning men jag trivs egentligen bara i den enklaste kombon: slipklänning, slip-ins och underbyxor. Det betyder att jag mest använder den här typen av klänning när det är riktigt varmt. Men det går jättebra att ha en massa saker över slipklänningen som kavaj eller en tjock tröja, eller en massa saker under som en T-shirt eller någon annan top. Har man det så räcker en sån här klänning långt efter sommaren. Men som sagt, jag kör så här och passar på så länge jag är på semester. Min klänning (nu på rea) hittar du här.

There are so many ways to style a slip dress but I prefer the easiest way: slip dress, slip ins and underwear (no bra). That’s why I almost only wear this type of dress when it’s really warm. But you can really wear it in so many other ways, either with a lot of stuff over, like a blazer or a knitted sweater, or with a lot of stuff under like a t-shirt or some other top. In both cases a dress like this can last way past summer. But for me it’s too complicated so I do it like this when I’m on holiday. My dress (on sale now) can be found here.


Slip dress from & Other Stories

 

You should also read

The Red Dress

Lazy Days 

Follow me on Instagram @andan1

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.