Anna D

Style Wise

Tada! Idag tänkte jag starta en Q&A på bloggen som jag kallar för Style Wise. Frågor och svar om mode och stil, ni frågar och jag svarar. Om svaren är rätt eller fel avgör ni själva, eftersom stil egentligen bara är en fråga om tycke och smak. Men jag gillar att ge tips på bra köp, enkel styling eller råd om hur man kan uppdatera sin garderob. Just därför har jag tvingat mina kära vänner att ställa frågorna till de första inläggen, men jag skulle bli såå glad om ni som läser bloggen ville skicka frågor. Skriv i kommentarsfältet eller maila mig på [email protected] så svarar jag.

Today I’m starting a Q&A on the blog that I call Style Wise. Ask anything about style and fashion and I’ll answer. You decide if the answers are right for you or not after all style is only a matter of personal taste and opinions. But I really like to give tips on a great buy, easy styling or wardrobe updates. I have forced my dear friends to ask the first questions but I would be so happy if you readers would like to ask anything. Just leave a question in the comment field or mail me on [email protected] and I’ll answer as soon as I can.

Carrie Bradshaws perfectly messy closet. Pic from Pinterest

My dream wardrobe – Tash Safton’s. Pic from Instagram

All pics in collage from Pinterest

 

6 Kommentarer

Jag ska till London om en vecka tänkte börja lite smått med höstshoppingen. Tänkte därför höra hur sko/boots-modet ser ut i höst. Vad ska man satsa på, har du några tips? Och var köper man snygga skor i London

Svara

Hej
Vilken bra fråga vem vill inte shoppa nya skor:) Ska genast dyka djupare in i detta och svara på bloggen. Kram

Svara

Hej Anna, jag vill fortsätta använda kjol och klänning i höst men jag avskyr strumpbyxor och hatar att frysa/flasha bleka ben. Så hur gör man? Tack för kul blogg!

Svara

Hej!
Vilka färger/mönster är hetast i höst?

Svara

Åh vad gullig du är som skickar en fråga. Ska genast dyka djupare i detta. Kram

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.