Anna D

Transitional dressing

Det här är egentligen den bästa årstiden när man både kan ha plagg som boots och lite tjockare tröja tillsammans med bara ben. Så nu passar jag på att blanda höstplagg med sånt som jag inte kan släppa från sommaren. Den rutiga kavajen är en av höstens bästa basplagg och mid långa kjolar är en favorit just nu. Jag vet att det är dags att stoppa in stråväskorna i garderoben snart men jag kan bara inte låta bli att använda dem ett tag till. Såå bra tid på året när man kan blanda alla sina favoriter.

This is actually the best time of the year when you can wear fall items, like boots and sweaters, and still go out with bare legs and no overcoat. So right now I’m mixing fall news with the summer stuff I can’t let go of. The checked blazer is a staple for fall and I love the mid long skirts right now. I know the straw bags will have to go back in the closet soon, I’m just going to use them a little bit longer. Happy to be able to mix all my favorites another couple of weeks.

Skirt and Blazer from Zara

 

 

You should also read

Fall trend – Leggings

Change of season

Follow me on Instagram @andan1

 

 

5 Kommentarer

  1. […]  Jag har på mig tröja från Arket, kjol från Ganni, Barcelona Bag från Loewe, Boots från Zara, Armband från Isabel Marant, Ring från Marni och örhängen från H&M. Annas outfit hittar du här. […]

  2. […] Transitional dressing […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.