Anna D

Who takes the pic?

Häromdagen var jag och min kompis Camilla och tog en drink och gick på lite olika events. Jag hade på mig en mix av print som jag gillar och ett par av mina favorit jeans. Om ni undrar vem det är som tar mina foton på bloggen så är det antingen mina barn som jag har mutat, eller just Camilla som egentligen är den enda vuxna människa jag vågar fråga om hon kan ta typ hundra bilder för att få till en bra outfit bild. Sen gör jag såklart samma för henne, that’s what friends are for!

The other day I went for a drink and some events with my friend Camilla. I was wearing a mix of  prints that I like with a pair of my favorite jeans. If you ever wondered who takes all the pics for the blog it’s either my children that I have to bribe or Camilla. She’s the only adult I actually dare to ask for about a hundred pics to get a decent photo of an outfit. Then in return I do the same for her. Isn’t that what friends are for.

Coat from Ganni and blouse from H&M

You should also read

New season -New Florals

Transitional dressing 

Follow me on Instagram @andan1

  1. […] Who takes the pic […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.