Anna D

Rosendal

Om du inte har några särskilda planer i helgen och befinner dig i Stockholm så skulle jag verkligen rekommendera ett besök på Rosendal. Det är helt fantastiskt fint den här tiden på året och man får så mycket inspiration. Hela trädgården, alla galet fina blomarrangemang, växthusen, dukningarna och maten. Underbart ställe att hyra för kalas, vilket var anledningen till att jag var där. Nu vill jag liksom bara bo i ett växthus, äta snygg ekologisk mat och gifta mig med Ernst.

If you’re in Stockholm this time of the year I can really recommend a visit to Rosendal. It’s so beautiful and inspiring this time of the year. It’s also an amazing place for parties, which was the reason I was there. Now I just want to move in to a greenhouse, eat beautiful food and marry Ernst.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.