Anna D

Embellished

Även om jag är en denim-addict så var det länge sen jag köpte ett par nya jeans. Jag har liksom varit nöjd med mina vintage Levis och alla andra mellanblå raka jeans med råa kanter. Men häromdagen sprang jag på det här fina paret. Älskar modellen, den mörka tvätten och de blingiga insekterna. De här jeansen blev ett bra köp för de passade perfekt på en finlunch i lördags och lika bra på jobbet idag.

Even if I’m a denim addict it’s been a while since I bought a new pair of jeans. I’ve been quite happy with my vintage Levi’s and my other mid blue straight cut jeans. But the other day I found this lovely pair. Perfect fit and wash and the sparkly insects was like the icing on the cake. Love these jeans and they turned out to work just as well for a fancy lunch last weekend as for the office. 

Jeans from H&M Trend

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.