Anna D

The tailored shorts

Ok, så nu är jag på paradissemester med min familj. Vi är på Malidiverna och det är precis sådär löjligt underbart som jag föreställt mig att det ska vara -vita stränder, turkost hav och fantastisk grönska. Vi bor sååå härligt i ett hus precis vid stranden som jag såklart måste berätta mer om i detalj senare, men först lite Style tips:

En av sommarens keyitems är shorts, ok det kanske inte låter som något nytt och visst har vi alla ett par denimshorts eller chinosshorts som vi plockar fram varje år. Men i sommar kan man kan lätt satsa på ett par snygga dressade shorts och gärna i något print. Så här pratar vi inte någon trött semester look med foppatofflor utan en chic sommar eller semester outfit. Jag som gillar en mer casual stil matchar gärna dressat med något basigt som den här långärmade toppen. Tvisten får bli att den är croppad vilket faktiskt fungerar om midjan är tillräckligt hög.

Shorts och croppad top från Zara

 

 

You might also like

5 tips för att slippa vintertrött hår och hud

Color of love

Follow me on Bloglovin and Instagram @andan1

 

6 Kommentarer

Hääärligt! Ha det bäst nu. Kram Åsa.

Svara

  1. […] The tailored shorts […]

  2. […] The tailored shorts  […]

  3. […] The tailored shorts […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.