Anna D

My new favorites

Jag vet inte om jag någonsin kommer känna att jag inte vill ha ett par nya skor. Precis när jag tror att jag inte behöver fler så dyker det alltid upp ett par som jag bara måste ha.

Men faktum är att jag till skillnad från andra köp nästan alltid blir jag nöjd när jag köper ett par skor. Skor är liksom lättare att få rätt än kläder och inget som beror på om man känner sig tjock eller smal eller bara allmänt risig, ett par nya skor funkar liksom alltid.

Så mitt senaste lyckade skoinköp är de här sandalerna med mellanklack från Arket. Den här skon har blivit en favorit på på kontoret och jag tror alla har köpt ett par. De passar liksom allas stilar och för mig blir de särskilt bra de dagar jag inte kan komma på något annat att ha på mig än något svart eller jeans och T-shirt. Har man bara ett par snygga skor till så känner man genast lite modern.

Skor och kjol från Arket, croppad top från Zara

 

 

 

 

You might also like

Summer Silk

The Culottes

Follow me on InstagramBloglovin and Youtube

2 Kommentarer

Och jag som lämnade tillbaka mina. Tycket tårna stack ut för mycket. haha. Kram

Svara

I know, men jag tyckte ändå de var så fina att jag inte kunde låta bli:)

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.