Anna D

The Boho blouse

Det brukar bli minst en boho blouse per sommar för mig, det är liksom en stil som jag alltid gillar oavsett om det är modernt eller inte. Men eftersom jag inte vill verka helt lost när det gäller trender undviker jag för mycket av bohostilen på kontoret och passar på under semestern istället. Men jag har sett att även kvinnor som alltid är on point blir lite mer bohemiska på sommaren så jag har bestämt att det är helt ok att köra på. Den här blusen är en klassisk budgetvariant som jag hittade på rea härom veckan, påminner lite om det lyxigare märket Dodo Bar Or men lite förenklad och för en bråkdel av priset. Så med lite bohovibbar och helvitt så är man klar för en ännu en utmanande dag på semestern.

Min blus från H&M och liknande hittat du här 

 

You might also like

My summer weakness

Det perfekta sommarplagget?

Follow me on InstagramBloglovin and Youtube

3 Kommentarer

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.