Anna D

Fall trend – Cowboy boots

Åh vad jag har älskat den här sommaren och Åh vilken ångest jag får när jag tänker på hösten och att vintern är på väg. Men, I know, det är inte så mycket att göra åt årstiderna och klädmässigt så tycker jag den här tiden på året ändå brukar vara bäst. Man behöver fortfarande inte klä sig så praktiskt utan det är bara att mixa sina favoriter från sommaren med nytt för hösten. 

En av de trender jag gillar mest i höst är hela cowboy grejen och framförallt då bootsen. Jag älskar alla typer av boots och just cowboyboots känns coolt och nu ska man verkligen passa på att ha dem med bara ben. Sen fungerar de ju hela hösten till allt annat.

Drömbootsen är de här från Calvin Klein men de är rätt pricey, vilket inte fungerar för mig just nu, så istället har jag klickat hem de här från Zara. Tycker de är så coola med sina höga skaft och jag känner på mig att de är ett typiskt bra höstköp.

Boots från Zara

 

 

Boots från Calvin Klein

 

You might also like

My favorite basics

Follow me on InstagramBloglovin and Youtube

  1. […] On Trend – The Cowboy boots […]

  2. […] Fall Trend – Cowboy boots […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.