Anna D

Earth tones

Alla är vi väl sugna på något nytt i garderoben så här efter semestern och innan man börjar fundera på lite större investeringar som ytterplagg och stövlar så kan man alltid börja med något litet i en ny färg. Det är så lätt att bara köpa en massa nytt i grått och svart, men jag tycker verkligen man kan testa något annat så här i början av säsongen. ”Earth tones” eller jordiga färger kanske man säger, är fint som tex rost. Färger som dessutom passar det perfekt till allt svart som de flesta av oss redan har i garderoben.

För mig har den här finstickade tröjan blivit en bra start på hösten, nice att sätta på sig något stickat igen men ändå tillräckligt svalt för att  fungera en sensommar dag. Färgen adderar nyhetsvärde och den passar så bra till de plagg man är sugen på att plocka fram igen, som tex skinnbyxorna jag längtat efter hela sommaren.

Top från H&M, byxor från &Other Stories och skor från Arket

 

 

 

You might also like

Fall trends – Cowboyboots

My Favorite Basics

Follow me on InstagramBloglovin and Youtube

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.