Anna D

Konsten att välja rätt BH

Det här inlägget skulle egentligen handlat om vilka print man kan satsa på i höst, men när jag såg bilderna  insåg jag att det här istället måste handla om att välja rätt bh vid rätt tillfälle. 

Jag gillar verkligen den uppknäppta looken och använder ofta skjorta eller blus som jag knäpper långt ner. Gillar att visa mina halsband typ och så känns det som halsen blir längre. Men helt klart är att ibland glömmer jag att sätta på mig rätt bh till detta, jag menar den här looken skulle sett såå mycket mer modern om jag inte haft en puffig bh med nittiotals cleavage. Mina franska stilförebilder skulle aldrig ha puffat upp sina bröst på det här sättet utan valt en softbra eller ingen bh alls. Det är så mycket coolare att se lite plattbröstad ut. 

Så kombon urringat och cleavage tycker jag man kan undvika men däremot så funkar en bh med lite push-up till annat. Har man på sig något som visar mer silhuett och inte är så urringad blir proportionerna bättre med lite utfyllnad upptill .

Men ok nu vet vi det, helt ok att gå runt med uppknäppt blus men då måste man faktiskt välja rätt bh också…

Ja och sen var det det där med printen som så såklart beror på tycke och smak och det finns så mycket att välja på nu. Men djurprinten hänger kvar i höst och vill man ha något nytt i den världen tycker jag ett snakeprint är helt i sin ordning.

Skjorta från Zara och Jeans vintage Levis

 

 

 

Läs också

En outfit för hösten

Earthtones

Följ gärna på InstagramBloglovin and Youtube

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.