Anna D

min dagliga hudvårdsrutin

Min dagliga hudvårdsrutin

Jag är ganska duktig med min dagliga hudvårdsrutin och går aldrig och lägger mig utan att rengöra ansiktet. Ok det finns ett eller två undantag mitt liv, som ett par nyårsaftnar när jag somnat i full festklädsel inklusive skor och smink för att vakna dagen efter till ljudet av backhoppningen i Garmisch-partenkirchen. Men allt sånt är preskriberat sen länge och numera sköter jag mig riktigt bra.

Tillräckligt med sömn, bra kost och motion är inte Rocket Science men det är verkligen grunden till en sund hud. Utöver det är det bra produkter som gör skillnaden och här börjar vi faktiskt närma oss lite Rocket Science. Marknaden är oändlig och det utvecklas hela tiden nya och mer effektiva produkter anpassade efter alla typer av behov.

För egen del är rengöringen grunden till allt och jag vill gärna ha en produkt som används med vatten, är lite löddrig och effektiv. Efter tvätten är ansiktsvatten ett måste och jag älskar ansiktsvatten i sprayform, sen avslutar jag med en riktigt bra dag– respektive nattcreme. Ögoncreme och serum vet jag att man ska ha i min ålder men här är jag lite av en periodare även om jag märker skillnad när jag använder det

Så när jag för ett tag sen fick jag ett härligt paket med produkter från Gilda Cosmetic var det så perfekt eftersom de har alla produkter jag behöver för min hudvårdsrutin.

Gilda Cosmetic var nytt för mig men de har funnits i över 40 år och är ett hudvårdsmärke grundat och utvecklat av Gilda Liljeblad. Gilda är hudterapeut med lång erfarenhet av att utveckla och arbeta med hudvårdsprodukter av hög kvalitet. Produkterna har det jag tycker man kan begära av ett hudvårdsmärke: ingredienser av hög kvalitet, ständig utveckling och allt anpassat efter hudtyp. Dessutom arbetar Gilda med ett tydligt miljötänk vilket känns som en självklarhet idag.

Jag tycker det är såå roligt med bra hudvårdsprodukter, inte bara för synbara resultat men också för den dagliga kvällsritualen att pyssla om sig själv efter och stressa ner. Morgonrutinen är kanske inte är lika njutbar men ändå lika viktig och nödvändig för att få en bra start på dagen.

Nu har jag iallafall använt Gildas produkter i ett par veckor och alla får mer än godkänt. De har funkat superbra för min hud och min favorit är helt klart rengöringen Cleansing Oil, en olja som löddras upp med vatten och masseras in i huden. Mjuk och skonsam som en olja men effektiv som en tvål och med världens härligaste lavendel doft. Vitamin C serumet är också ljuvligt, jag brukar ju som sagt snåla in på serum ibland eftersom det inte är livsnödvändigt och ofta lite dyrt. Men med tanke på att jag gillar solen och den här produkten ljusar upp och reducerar pigmentfläckar inser jag att det är något jag behöver mer än vad jag tror.

Blev så nöjd med resultatet att produkterna fick följa med på semestern istället för mitt vanliga resekit

 

Min dagliga hudvårdsrutin de senaste veckorna

 

 

 

 

Läs också

5 tips för att slippa vintertrött hud och hår

How to survive Monday mornings

Follow me

 InstagramBloglovin and Youtube

  1. […] Min dagliga hudvårdsrutin […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.