Anna D

Höstens bästa köp

Vilket plagg är höstens bästa köp? Det finns såklart flera men jag har tycker en varm cardigan är en väldigt bra investering. Det behöver inte ens vara en stor investering för det finns massor av fint som inte kostar skjortan om man säger så. En cardigan är såå väldigt användbar och funkar perfekt att bära lager på lager eller, om den är finstickad utan något annat än några fina halsband.

Min cardigan är en lite tjockare variant som jag använt för svalare kvällar nu på semestern. Men självklart kommer jag att ha den ännu mer när jag kommer hem, eftersom jag är så frusen av mig så passar den perfekt över en enkel t-shirt, till en kjol eller ett par coola skinnbyxor.

En bonus är den fina ljusblå färgen. Ljusblått kanske inte är den största trendfärgen i höst som tex rost eller camel och därför hittar man den inte överallt, men det tycker jag är bra. Något fint som man får vara lite ensam om och den här färgen är så fräsch och passar dessutom perfekt till alla fashion färger. Min cardigan kommer från Arket och nu såg jag precis att det inte var bara jag som gillade färgen för den är tyvärr slut Online men en annan fin färg hittar du här, liknande cardigans finns också här och här.

Inlägget innehåller köplänkar

Läs också

Earth Tones

En outfit för hösten

Följ mig gärna på  InstagramBloglovin and Youtube

4 Kommentarer

  1. […] Höstens bästa köp […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.